Google
la Web Polo-42

Revista: Barça vs Madrid 5-0: El Barça se zampa al Real Madrid en noventa minutos de puro fútbol 'delicatessen'

Posted by Unknown On martes, 30 de noviembre de 2010 0 comentarios


El passat dilluns 29 de Novembre del 2010, es va jugar un partit de la Lliga espanyola de fútbol ,al camp del FCBarcelona, el Camp Nou, concretament el clàsic entre el FCBarcelona i el Real Madrid. En aquest partit va guanyar el Barça on es va imposar sobre el Madrid que no va poder fer res per impedir la derrota ja que va ser molt inferior al Barça, va ser un 5 – 0.


Va ser el 12è partit de la Lliga per a tots dos i era un moment que moltes persones esperaven amb deliri.




Noticia, de un diario deportivo:


El Barça ha donat un altre autèntic ball al Reial Madrid aquesta nit al Camp Nou amb un 5-0 que podria haver estat tranquilament un resultat més gran, ja que el Barcelona va ser molt superior.

Mourinho va dir unes declaracions convincents i una mica prepotents sobre el partit. Però amb totes aquestes paraules ha perdut el partit i Josep Guardiola sense ficar molta baralla al tema ha guanyat el partit, gracies a la seva tàctica de joc al partit.

Quant el Barça marca els primers gols, Mourinho planeja anar molt més ofensiu i fort, fent que els seus jugadors els hi treguin tarjetes grogues i fins i tot vermelles, i que a més puges el tò al Camp Nou. Però de res li va servir ja que el Barça apretava i li va marcar els últims gols del partit.

Hi ha agut moments del partit on s'han viscut moments molt tensos, com: l'empenta de Cristiano Ronaldo ( Real Madrid) a l'entrenador rival (Josep Guardiola) o també quan a Sergio Ramos (Reial Madrid), el van expulsar i es va enfrontar amb dos rivals del Barcelona, però també dos companys de la selecció espanyola (Carles Puyol i Xavi Hernandez).

0 comentarios:

Publicar un comentario